top of page

barbell basics

UPPLÄGGET

 

En gång i veckan, vid 8 tillfällen, träffas du och 4-5st andra personer med liknande förutsättningar. Alla deltagare kommer få ett träningsprogram och mellan varje tillfälle får alla instruktioner på hur träningen ska bedrivas på bästa sätt. Efter de 8 tillfällena kommer du ha tillräckligt på fötterna för att själv fortsätta utvecklas och ta träningen till ytterligare nya nivåer. 

Alla i gruppen får tillgång till en privat chat där man kan diskutera och dela med sig av olika saker tillsammans med varandra och tränaren. 

Passa på att ta tag i din träning samtidigt som du träffar nya människor och kommer igång på riktigt!

high five_edited.jpg
Knäböj12.JPG

VAD ERBJUDER VI?

 

Är du ny inom styrketräning och vill lära dig styrketräna ordentligt? Med hjälp av en erfaren personlig tränare och tillsammans med en grupp människor med liknande förutsättningar har du chansen att ta din styrketräning till nästa nivå.

Under perioden kommer du lära dig träning med fria vikter och hur du ska lyfta på ett säkert och effektivt sätt. Med hjälp av den erfarna personliga tränaren och styrkelyftaren Lars Palm kommer du få handfasta tips och råd på såväl utförande som på hur du ska tänka kring styrketräningen. Under de 8 veckorna kommer du få en stabil och trygg start i styrketräningens värld.

REDO ATT TA TAG I DIN TRÄNING ORDENTLIGT? 
ANMÄL DITT INTRESSE GENOM ATT FYLLA I UPPGIFTERNA NEDAN SÅ HÖR VI AV OSS.

Dina tidigare erfarenheter

Inga tidigare erfarenheter krävs

Vad ingår?

8 träffar på gymmet

Next level T-shirt

Träningsprogram

Block med allmän info och tumregler kring övningsutförande

Pris för alla tillfällen: 2990kr

bottom of page