Specialiserad träning i små grupper kan göra underverk för din träning

Uppdaterat: 7 juli

Har du funderat på vad som krävs för att du ska hitta den där lilla extra motivationen eller den där lilla glöden som gör att du kommer i väg till gymmet och gör de där framstegen som du verkligen strävar efter?

Specialiserad träning i små grupper kan göra underverk för din träning. Häng med så berättar vi varför!


 


 

Vad menar vi med specialiserad träning i små grupper?


Specialiserad träning i små grupper, eller Next Level som vi på Träningsbasen kallar vårt nya gruppträningskoncept, har vi tagit fram för att du som tränande tillsammans med andra härliga människor ska kunna etablera nya vanor, bli inspirerad, utvecklas och få en stabil grund att stå på (eller ny kunskap att lägga till i din kunskapsbank om du är mer erfaren).

Här ses vi i mindre grupper om 5-6 personer för att alla deltagare ska få den individuella coaching man kan tänkas behöva. Vi träffas i samma grupp under en längre period om 6-8 veckor för att på bästa sätt ta tillvara på och etablera nya vanor och kunskaper. Gruppträningarna görs med olika inriktningar för att på allra bästa sätt passa dig och de mål och erfarenheter du har.5 fördelar med specialiserad träning i små grupper:


1. Inspirerande och motiverande

Du får träna med motiverande och inspirerande människor med samma erfarenheter som dig.2. Utvecklande

Under perioden etablerar du nya vanor och utvecklas både fysiskt och teoretiskt.3. Det är säkert

Du kan känna dig trygg med att våra erfarna coacher lär dig utföra eventuella styrkeövningar med den säkraste och mest effektiva tekniken, och anpassar självklart upplägget utifrån individuella preferenser.4. Olika inriktningar för att passa just dig

Oavsett om du är helt ny inom träning eller om du är mer erfaren är du varmt välkommen att delta i våra next-level grupper. Kolla in vilken grupp som passar dig allra bäst här.5. Träningen blir roligare

Genom att träna med andra samtidigt som du får mer kunskap och färdigheter att bygga vidare på blir träningen roligare!


 

Vi på träningsbasen är stolta över att äntligen lansera vårt nya träningskoncept Next level där vi hoppas att du som tränande förutom att ha en rolig och utvecklande tid i gruppen ska ta med dig hållbara vanor och kunskaper att dra nytta av hela livet!


Tveka inte på att anmäla dig till en av våra Next level grupper nu. Kika in våra olika grupper här!


 

Next level – för dig som vill investera i dig själv och ta din träning till nästa nivå


Klicka här för att komma till våra Next level grupper