Vi som startade träningsbasen

Vi är två killar som av någon anledning råkar älska styrketräning och allt vad det innebär. Med träningsbasen vill vi skapa ett gym som inte bara är ett gym, utan också ett ställe där du kan lära dig saker om träning, både i teorin och praktiken. 

Detta tillsammans med en atmosfär där du känner dig välkomnad, inspirerad och har kul är några av våra förhoppningar med träningsbasen. 

om Mathias Dahlqvist

om Daniel Dahlqvist

Glöm inte att följa Träningsbasen på sociala medier

DSC_1201.JPG

Jag heter Mathias Dahlqvist och är medgrundare till Träningsbasen. Jag har ett mycket stort intresse för träning och hälsa och har sedan jag lyfte min första skivstång för 10 år sedan fastnat för just styrketräning. Jag hoppas att vi tillsammans med våra medlemmar skapar en skön stämning och får Träningsbasen till ett ställe man ska vilja åka till inte ett ställe man tvingar sig till. 

Funktional Trainer.JPG
Powerlifting.JPG
Danne .jpg

Jag heter Daniel Dahlqvist och startade Träningsbasen tillsammans med min goda vän och bror i hopp om att skapa en träningsanläggning som vi själva hade älskat.

Jag har tidigare pysslat med idrotter som fotboll och innebandy och ända sedan jag som barn följde med min pappa till gymmet har intresset för styrketräning funnits där, vilket har resulterat i att jag ägnat den allra största delen av min fritid till att antingen träna själv, eller läsa på om träning.

daniel@traningsbasen.se

fuctional trainer.PNG
powerlifting.PNG